Kies je eigen horizon in Broek Zuid

Het plan

In Broek Zuid woon je zoals jij dat wilt. In een zee van ruimte bouw je het huis van je dromen. Dan blijf je natuurlijk het liefst thuis, maar als je toch weggaat: binnen 60 minuten ben je in Amsterdam en in slechts 5 minuten fietsen sta je in het centrum van Joure. En je hebt ook nog eens toegang tot open vaarwater vanuit je eigen achtertuin. Dat kan alleen in Broek Zuid.

Als je je eigen huis gaat bouwen, wil je natuurlijk zelf weten hoe het eruit komt te zien. Daarom krijg je in Broek Zuid heel veel vrijheid. Met een kaveloppervlakte tussen de 670 en ruim 1400 m2 heb je alle ruimte en privacy die je je kunt wensen.En met het open vaarwater in je achtertuin is Broek Zuid de ideale plek voor waterliefhebbers. Wonen in Friesland was nog nooit zo mooi. Heb jij al allemaal ideeën over jouw droomhuis? We gingen in gesprek met bouwkundig ontwerper Jorrit om voor jou op een rij te zetten wat de aanpak is bij het ontwerpen van een woning. Je leest het hier!

In totaal komen er 86 kavels beschikbaar in Broek Zuid. Benieuwd naar de toekomstige buurtbewoners van Broek Zuid?

  • Harry en Irene stellen zichzelf alvast voor en vertellen hoe zij kavel It Súd 34 hebben gekocht. Lees hier hun verhaal.
  • Maak ook kennis met Renze en Maaike! Samen met hondje Guus zijn zij de nieuwe bewoners van Broek Zuid! Ben je benieuwd waarom ze voor Broek Zuid hebben gekozen? Lees hun hele verhaal.

Kavel, inclusief…

Wie een bouwkavel Friesland, Broek Zuid koopt, heeft de unieke mogelijkheid om z’n energiekosten terug te brengen. Zonnepanelen op het dak, een warmtepomp onder de grond en infraroodpanelen als verwarming? De keuze is aan jou. Daarnaast heb je je eigen aanlegsteiger in de achtertuin, dus liggeld betalen voor je boot is definitief verleden tijd. 
De kavels worden zo ingericht dat je voldoende privacy en ruimte om je heen hebt, maar toch het buurtgevoel niet verliest. Het wordt fijn wonen en aanmeren in deze nieuwbouw Friesland, Broek Zuid!

Verloting kavels

De kavels in de eerste en tweede fase zijn verkocht. In de derde en vierde fase komen er nog nieuwe kavels bij.

Heb jij nog geen kavel bemachtigd en wel interesse? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons via social media om de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van de volgende fases.

Benieuwd naar het vervolg wanneer jij de gelukkige eerste gegadigde wordt of bent geworden van jouw favoriete kavel? Heidi Harmsma, notaris bij Harmsma Notarissen en projectnotaris voor Broek Zuid, vertelt er meer over en legt uit welke rol zij als projectnotaris hierbij speelt. Je leest het hier.

Neem een kijkje in Broek Zuid

Wonen in Broek Zuid

Genieten van het water
Het huis van je dromen
Wijk voor de toekomst
Bereikbaarder dan je denkt
Alles voor elke dag

| | © 2024 gemeente De Fryske Marren