Kies je eigen horizon in Broek Zuid

Het plan

In Broek Zuid woon je zoals jij dat wilt. In een zee van ruimte bouw je het huis van je dromen. Dan blijf je natuurlijk het liefst thuis, maar als je toch weggaat: binnen 60 minuten ben je in Amsterdam en in slechts 5 minuten fietsen sta je in het centrum van Joure. En je hebt ook nog eens toegang tot open vaarwater vanuit je eigen achtertuin. Dat kan alleen in Broek Zuid.

Als je je eigen huis gaat bouwen, wil je natuurlijk zelf weten hoe het eruit komt te zien. Daarom krijg je in Broek Zuid heel veel vrijheid. Met een kaveloppervlakte tussen de 670 en ruim 1400 m2 heb je alle ruimte en privacy die je je kunt wensen. En met het open vaarwater in je achtertuin is Broek Zuid de ideale plek voor waterliefhebbers. Wonen in Friesland was nog nooit zo mooi. 

In totaal komen er 86 kavels beschikbaar in Broek Zuid. In de eerste fase gaat het om 45 kavels, in de tweede fase komen er nog 41 bij. 

Kavel, inclusief…

Wie een bouwkavel in Friesland, Broek Zuid koopt, heeft de unieke mogelijkheid om z’n energiekosten terug te brengen. Zonnepanelen op het dak, een warmtepomp onder de grond en infraroodpanelen als verwarming? De keuze is aan jou. Daarnaast heb je je eigen aanlegsteiger in de achtertuin, dus liggeld betalen voor je boot is definitief verleden tijd. 
De kavels worden zo ingericht dat je voldoende privacy en ruimte om je heen hebt, maar toch het buurtgevoel niet verliest. Het wordt fijn wonen en aanmeren in deze nieuwbouw in Friesland, Broek Zuid!

Start verkoop

We verwachten dat we in het najaar van 2019 de kavels bouwrijp hebben gemaakt. De verkoop van de kavels in fase 1 (ten noorden van de Omkromte) start in het najaar. De eerste 11 kavels hiervan worden verloot en de inschrijving voor deze verloting start binnenkort. Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons via social media. 

Wonen in Broek Zuid

Genieten van het water
Het huis van je dromen
Wijk voor de toekomst
Bereikbaarder dan je denkt
Alles voor elke dag

| | © 2019 Makelaardij Hoekstra