Inschrijving verloting kavels

Verloting van droomkavels in Broek Zuid

Omgeven door natuur en open vaarwater, maar toch in de buurt van alles wat je nodig hebt. Broek Zuid is in allerlei opzichten een unieke plek om te wonen. Met kavels van 670 tot ruim 1400 m2 en veel vrijheid in bouwen, heb je in Broek Zuid alle ruimte en privacy die je maar kunt wensen. Bovendien ligt het charmante en historische Joure om de hoek en ben je binnen 60 minuten in de Randstad.

Schrijf je vanaf 9 september in voor de verloting van kavels in fase 2!
De eerste 11 kavels van Broek Zuid zijn inmiddels verloot. Is het jou niet gelukt om een kavel te bemachtigen? Wees niet getreurd, want we hebben goed nieuws: de verkoop van de tweede ronde droomkavels van Broek Zuid staat gepland!

Op donderdag 1 oktober worden de volgende 11 vrij te bebouwen kavels verloot. Wil je graag kans maken op een kavel tijdens de volgende ronde? Dan kun je je vanaf woensdag 9 september inschrijven voor de volgende verloting van de vrij te bebouwen kavels die nieuw in de verkoop gaan. We verloten de kavels It Súd 22 t/m 32, Omkromte 24 t/m 28 en It Kromme Far 55 en 57. De verkoop van alle kavels wordt verzorgd door Makelaardij Hoekstra. Binnenkort zal er meer informatie over deze kavels te vinden zijn op de website.

Verloting vrij te bebouwen kavels
De tweede verloting van de 11 vrij te bebouwen kavels van Broek Zuid vindt plaats op donderdag 1 oktober door de wethouder van gemeente De Fryske Marren. Of de verloting in fysiek gezelschap of digitaal gaat plaatsvinden laten we uiteraard nog weten. Iedereen die zich heeft ingeschreven voor één van deze nieuwe ronde kavels van Broek Zuid ontvangt een uitnodiging voor de verlotingsbijeenkomst.

Heb je al een reservering op een kavel? Ook dan mag je meedoen aan de verloting op donderdag 1 oktober.

Let op: je moet tijdens de verloting aanwezig zijn om deel te kunnen nemen. Kun je zelf niet, dan kun je tijdens de inschrijving iemand machtigen om namens jou deel te nemen aan de verloting.

Reservering
Ben jij tijdens de bijeenkomst de eerste gegadigde voor een kavel? Dan krijg je van ons een schriftelijke reservering voor de kavel waarop jij hebt ingeschreven. Deze reservering is circa 10 weken geldig en is bedoeld om jou in de gelegenheid te stellen om je (financiële en bouw) mogelijkheden te onderzoeken. De gemeente kan tijdens deze reserveringsperiode alleen aan jou verkopen.

Verkoopvoorwaarden
Benieuwd naar de verkoopvoorwaarden voor Broek Zuid? Deze vind je in de concept-koopovereenkomst.

Inschrijven
Ben jij eruit op welke nieuwe kavel jij je droomhuis wilt bouwen? Inschrijven kan vanaf woensdag 9 september tot en met dinsdag 22 september via het inschrijfformulier dat dan beschikbaar wordt gesteld op deze website.

Per huishouden mag maar één keer worden ingeschreven. Echtparen, samenwonenden en aspirant samenwonenden mogen zich dus niet afzonderlijk inschrijven.

Ben je nog aan het oriënteren en vooral nieuwsgierig naar alle kavels? Bekijk deze dan hier. Vergelijk alle kavels met kenmerken en mogelijkheden en vind jouw ideale kavel!

Kavels mét woning
Naast de vrij te bebouwen kavels, worden er ruime kavels vanaf 1.000 m2 inclusief woning te koop aangeboden door BPD en Brummelhuis. Bij deze kavels is er keuze uit zeven verschillende woningtypen. Je kunt hierbij kiezen welke van deze zeven woningtypen jij op je kavel wilt laten bouwen. De verschillende woningtypen en meer informatie over het inschrijven voor deze kavels met woning vind je op de projectwebsite van Brummelhuis. De verkoop van zowel de vrij te bebouwen kavels als de kavels mét woning verloopt via Makelaardij Hoekstra.

Meer informatie?
Wil je meer weten over de procedure? Download dan hier de procedure voor uitgifte van kavels van gemeente De Fryske Marren of neem contact op met Makelaardij Hoekstra bij vragen.

Op dit kaartje worden de huisnummers getoond

Bekijk alle kavels →

| | © 2020 gemeente De Fryske Marren