Nieuwbouw Friesland

Op zoek naar een vrijstaand huis en gek op nieuwbouw? Friesland biedt veel ruimte en rust voor jouw droomhuis! In de nieuwe woonwijk Broek Zuid is het mogelijk om jouw eigen huis, compleet naar wens, te bouwen. Heb je altijd al gedroomd van een vrijstaand herenhuis of een huis in Zweedse stijl? Hier worden je dromen werkelijkheid.

De grote kavels – 670 tot 1400m² per kavel – liggen direct in verbinding met open vaarwater. Geniet van de rust en de vrijheid van een vrijstaand huis en tegelijkertijd van de mogelijkheid om in je boot te stappen en weg te varen. Een perfecte plek voor waterratten! Dát is nieuwbouw Friesland.

Duurzame nieuwbouw Friesland

Een huis bouwen en tegelijkertijd besparen op het milieu? Bij dit nieuwbouwproject bepaal jij zelf welke besparende mogelijkheden je in jouw energieneutrale huis kiest, zo kun je denken aan:

  • Het aanleggen van een warmtepomp onder de grond;
  • De aanleg van zonnepanelen op het dak;
  • Infraroodpanelen als verwarming.
duurzame nieuwbouw in Friesland

Duurzaamheid staat centraal! We leggen bijvoorbeeld geen gasleiding aan. We zijn van mening dat gasloos bouwen meer van deze tijd is en zijn hiermee een van de meest vooruitstrevende nieuwbouwprojecten van de provincie. Breng jouw duurzame ideeën in praktijk en neem voor nieuwbouw Friesland in overweging. Wil je graag meer weten over Broek Zuid? Lees dan snel meer of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Laat jouw droomhuis bouwen in Friesland

In totaal komen er 86 kavels vrij in Broek Zuid. De bouwkavels Friesland zullen worden uitgegeven in verschillende fases. In de wijk vind je veel ruimte en privacy én alle voorzieningen zijn verrassend dichtbij. Binnen 5 minuten op de fiets sta je bijvoorbeeld in het centrum van Joure. In 60 minuten rijd je vanaf de nieuwbouw bij Joure over de snelweg naar het centrum van Amsterdam en via de Friese wateren vaar je in een mum van tijd door het prachtige landschap naar het IJsselmeer. Zo beleef je wonen aan het water in Friesland volop!

Ben je benieuwd geworden naar het nieuwbouwproject?

Neem dan contact op met Makelaardij Hoekstra door te bellen naar 0513-417750. Bij interesse of vragen kun je ook altijd een e-mail sturen naar nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl. Langskomen op kantoor aan het Douwe Egberts Plein 1 in Joure mag natuurlijk ook.

Neem contact op en kies voor nieuwbouw in Friesland!

| | © 2024 gemeente De Fryske Marren