Nieuwbouw Joure

Heb je bij de zoektocht naar nieuwbouw Joure al in overweging genomen? Kom eens kijken naar Broek Zuid! Ten westen van het mooie Friese dorp Joure wordt deze nieuwe villawijk gebouwd. Hier bepaal jij zelf hoe jouw huis eruit gaat zien. Ontwerp het huis van je dromen en geniet van de nabijheid en alle gemakken van Joure: het kan in Broek Zuid! 

Binnenkort komen de huizen te koop nabij Joure. De kavels worden riant opgeleverd, met een oppervlakte van 670 tot 1400 m² per kavel. Jij kiest zelf of je een kavel met of zonder woning koopt en krijgt heel veel vrijheid in jouw woonkeuzes. Bij Broek Zuid geniet je van de mogelijkheden van een nieuwbouwhuis in de nabijheid van Joure.

Broek Zuid – nieuwbouw in de buurt van Joure

Zelf bepalen hoe jouw huis eruit gaat zien? Dat kan niet zomaar overal in Joure. In de nieuwbouwwijk Broek Zuid bepaal je zelf hoe groot, kleurrijk of opvallend het huis eruit ziet. Hiernaast krijg je de mogelijkheid om een energieneutraal huis te bouwen, die klaar is voor de toekomst. Gasloos bouwen en zonnepanelen aanleggen op het dak? Een warmtepomp aanleggen onder de grond? In Broek Zuid breng je jouw duurzame ideeën in de praktijk. 

Alle bouwkavels Friesland worden opgeleverd aan open vaarwater. Jouw huis krijgt dan ook een eigen aanlegsteiger in de achtertuin. Zo hoef je nooit meer liggeld te betalen voor de boot. Na een hectische week geniet je van de rust en de ruimte van in je eigen tuin. Spontaan een dagje varen? De boot en de beroemde Friese meren liggen binnen handbereik!

Een nieuwbouwwoning kopen in de buurt van Joure

Ook al zijn de kavels ruim opgezet, het buurtgevoel in Broek Zuid gaat zeker niet verloren. Zo voel je je helemaal thuis in de wijk en kan je genieten van een dagje bij huis. Zin in een uitstapje? Binnen vijf minuten op de fiets sta je al in het centrum van het historische en mooie Joure.

beleef Joure en omgeving

De voorbereidingen van de wijk zijn al in volle gang. Naar verwachting zijn de kavels in Broek Zuid eind 2019 bouwrijp. De verkoop van de kavels in de eerste fase start begin 2020. De eerste elf kavels zullen dan worden verloot en de andere kavels zullen later gefaseerd uitgebracht worden. Het wordt comfortabel wonen aan het water in Friesland!

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, of volg Broek Zuid op Instagram, Twitter of Facebook om op de hoogte te blijven.

Op zoek naar een huis, te koop in Joure en omgeving? Zoek niet verder! In Broek Zuid bouw jij aan jouw dromen!

| | © 2024 gemeente De Fryske Marren