Wonen aan het water

Kom wonen aan het water in Broek Zuid. Hier geniet je van de fijne thuishaven die een huis aan het water te bieden heeft. Het kopen van een huis aan het water is voor velen een droom; wij helpen graag om je droomhuis te verwezenlijken!

Vaak zijn huizen aan het water al volledig gebouwd en is het dus niet meer mogelijk om zelf helemaal te beslissen hoe jouw huis eruit gaat zien. In de nieuwe villawijk Broek Zuid is die mogelijkheid er wel! In deze wijk voor de toekomst beslis jij niet alleen hoe jouw huis eruit gaat zien, maar bepaal je ook van welke energiezuinige maatregelen jij gebruik wilt maken. Op deze manier bouw jij jouw droomhuis én kun je comfortabel wonen aan het water.

Waarom wonen in een huis aan het water?

Wij hebben de voordelen van wonen aan het water in Friesland in Broek Zuid voor je op een rij gezet:

  • Vanuit het open vaarwater in de achtertuin heb je direct toegang tot de beroemde Friese meren en vele andere Nederlandse wateren. Hou je van zeilen? Dan kom jij volledig aan je trekken in deze huizen aan het water.
  • Bepaal zelf hoe jouw huis eruit ziet: bouw jouw droompaleis.
  • Broek Zuid ligt lekker centraal: het centrum van Joure is slechts 5 minuten fietsen en binnen een uurtje sta je in Amsterdam.
  • Heb je een hectische werkweek gehad? In jouw huis aan het water kom je helemaal tot rust.
  • Aanmeren doe je in je eigen achtertuin. Liggeld betalen voor je boot is dus verleden tijd.

Kortom: in Broek Zuid krijg je alle vrijheid!

aanmeren in de achtertuin van jouw huis aan het water

Een huis aan het water kopen?

De riante kavels – 670 tot 1400 m² per kavel – worden opgeleverd in twee fasen. Zeer binnenkort staat jouw bouwkavel in Friesland tot je beschikking en geniet je van een huis aan het water met eigen aanlegsteiger. Geniet van wonen in Friesland! Hou ons in de gaten voor het laatste nieuws over de verkoop.

Wonen aan het water in Broek Zuid

Wil je graag meer weten of blijft een huis aan het water in je gedachten? Neem dan contact op met Makelaardij Hoekstra door te bellen naar 0513-417750 of stuur een e-mail naar nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl.

Geniet van royaal wonen aan het water in Broek Zuid!

| | © 2024 gemeente De Fryske Marren