Wonen in Friesland

Zie jij jezelf wonen in Friesland? Kies dan voor de rust van landelijk wonen in Friesland bij Broek Zuid! Vlakbij Joure bouwen we aan deze rustgevende, nieuwe woonwijk. Ontwerp hier jouw eigen huis compleet naar wens en geniet van de prachtige omgeving in de waterrijke noordelijke provincie.

De kavels in Broek Zuid worden riant opgeleverd met een oppervlakte van 670 tot 1400 m² per kavel. De bouwkavels in Friesland liggen direct aan open vaarwater, hierdoor geniet je dus niet alleen van de rust, maar ook van de vrijheid die de provincie met zich meebrengt. Vanuit je achtertuin vaar je overal naartoe!

Geniet van de prachtige natuur, het open vaarwater en kom tot rust in deze heerlijke leefomgeving. Dus neem voor nieuwbouw Friesland in overweging!

Waarom wonen in Friesland?

Wij hebben de voordelen van wonen in Broek Zuid voor je op een rij gezet:

  • Wil je een houten huis met een rieten dak? Of droom je van een nieuwe woonboerderij? Jij bepaalt zelf hoe jouw droomhuis eruit ziet!
  • In Broek Zuid geniet je van rust en privacy, zonder dat het buurtgevoel verloren gaat.
  • Tegelijk dring je jouw energiekosten terug door de aanleg van zonnepanelen op het dak, een warmtepomp onder de grond of het gebruik van infraroodpanelen als verwarming.
  • Aanmeren doe je in je eigen achtertuin, liggeld betalen voor je boot is dus verleden tijd.
  • Broek Zuid ligt lekker centraal: binnen 5 minuten sta je in het centrum van Joure en binnen een uurtje rijd je naar Amsterdam.

Broek Zuid wordt gerealiseerd in de unieke omgeving van Joure. Nieuwsgierig? Beleef de omgeving alvast. Jij geniet straks van de natuur, het wonen aan het water in Friesland en komt hier volledig tot rust na een hectische werkweek!

friese wateren in de woonomgeving

Landelijk wonen Friesland

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Makelaardij Hoekstra. De makelaardij is telefonisch bereikbaar via 0513-417750 en per e-mail op nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl.

Broek Zuid – de ideale plek om te wonen in Friesland!

| | © 2023 gemeente De Fryske Marren