Bouwkavels en bouwgrond Friesland

Heb jij bij de aanschaf van bouwgrond Friesland al overwogen? Er worden prachtige bouwkavels in de nieuwe woonwijk Broek Zuid aangeboden. Je kunt hier een zelfontworpen droomhuis (laten) bouwen, met het open vaarwater van de Friese Meren in je achtertuin. Vanaf de grote bouwkavels – 670 tot 1400m² – ben je binnen 5 minuten fietsen in het centrum van Joure. Zo woon je dichtbij alle voorzieningen!

Kies je voor de bouwkavels van Broek Zuid, dan kies je voor het gevoel van ruimte en rust. Bij dit gedeelte bouwgrond in Friesland besluit jij zelf hoe je gaat wonen; je hebt veel vrijheid in het ontwerpproces. Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende mogelijkheden:

  • Bespaar met een energieneutraal huis door zonnepanelen op het dak, infraroodpanelen of een warmtepomp als verwarming en andere manieren van gasloos bouwen
  • De inrichting en uitstraling van jouw huis – of het nu van steen, hout, in het wit of in het zwart wordt: met uitzondering van enkele regels is de keuze aan jou! 
  • Jij meert straks je boot aan in je eigen achtertuin. 

Waarom je voor bouwgrond Friesland moet overwegen

Bij het uitzoeken van de ideale plek voor jouw bouwkavel, ben je in Friesland aan het juiste adres. Broek Zuid (dichtbij Joure) is dé plek voor ruime bouwgrond aan het water. Wat er om de grond die te koop is heen te vinden is? Meer dan 1000 m² vaarwater, prachtige meren, polders en bossen die allemaal jouw aandacht trekken. De ideale locatie om te ontspannen na een lange (werk)dag. Beleef het hier!

In Broek Zuid vind je bouwkavels met Friesland’s charme: veel ruimte, rust en verbonden met de rest van Nederland.  Binnen 60 minuten sta je in hartje Amsterdam en ook Groningen en Duitsland zijn gemakkelijk te bereiken. Na een drukke dag kom je snel tot rust in je eigen droomhuis in het file-arme Friesland. 

Broek Zuid: op deze bouwkavel in Friesland bouw jij aan je dromen!

Bij de aanschaf van een kavel aan het water in Broek Zuid heb je heel veel vrijheid. Zo kun je zelf weten hoe jouw huis eruit komt te zien en bouw jij het vrijstaande huis van je dromen. Door de grote kaveloppervlakte kun je genieten van veel ruimte en privacy, zonder het buurtgevoel te verliezen. Wil je meer weten over de buurt? Lees hier de plannen of neem direct contact met ons op. Wonen aan het water in nieuwbouw Friesland was nog nooit zo mooi.

Meer weten? Schrijf je in voor het laatste nieuws

Wil je meer informatie over de kavels, de kosten van de bouwkavels- en grond dat te koop staat in Friesland? Neem dan contact op met Makelaardij Hoekstra door te bellen naar 0513-417750 of door een e-mail te sturen naar nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl. Langskomen op kantoor aan het Douwe Egberts Plein 1 te Joure mag natuurlijk ook. 

Omdat deze bouwgrond Friesland ’s echte gezicht laten zien, kies jij voor de kavels van Broek Zuid.

| | © 2024 gemeente De Fryske Marren